IS UW LEEFTIJD 50PLUS?

Kies voor onze opleiding tot taxichauffeur met baan!

50 PLUSSERS WELKOM!

 

Rotterdam City Taxi is een professioneel en duurzaam taxibedrijf met elektrische taxi’s. U als 50 plusser heeft al veel ervaring opgebouwd. Wij bieden 50 plussers met onze opleiding taxichauffeur of directiechauffeur de mogelijkheid direct aan de slag te gaan als chauffeur. In 3 tot 6 maanden heeft u de opleiding afgerond.

Met het starten van de opleiding taxichauffeur of directiechauffeur komt u bij ons in loondienst of kunt u bij ons franchisenemer worden. Als franchisenemer kunt u dan bij ons een elektrische taxi huren en zelfs u bij meerdere TTO’s inschrijven om snel aan de slag te gaan. Kiest u voor dienstverband dan kunt u later alsnog over gaan naar franchisenemer.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN U ALS CHAUFFEUR?

 

U bent het gezicht van ons bedrijf. Wij stellen hoge eisen aan onze franchisenemers of chauffeurs in dienstverband. Onze chauffeurs, uw collegae, spreken Nederlands en Engels, zijn representatief, verantwoordelijk, zelfstandig en service gericht. U begrijpt waar wij voor staan; samen te werken aan een beter milieu & betere leefomgeving. Samen duurzaam ondernemen.

Wilt u meer weten stuur dan een e-mail naar info@rotterdamcitytaxi.nl